آهن 118

آهن 118

مرکز اطلاعات و فروش آهن ایران
آهن 118

آهن 118

مرکز اطلاعات و فروش آهن ایران

آشنایی با انواع میلگرد و مشخصات آن

 

امروزه شاید یکی از مسائل و دغدغه مهندسین تشخیص صحیح مصالح از نطر استاندارد بودن یا نبود آن است. گاهی دیده می شود برخی پیمانکاران برای سود بیشتر مصالح بی کیفیت ولی شبیه مصالح با کیفیت را استفاده می کنند. تشخیص این مصالح در بعضی مواقع بسیار سخت می باشد. بنابراین باید این مشکل و ناآگاهی را با مطالعه و کسب اطلاعات برطرف کرد. از این رو ما در این مقاله قصد داریم در خصوص آشنایی با انواع میلگرد و مشخصات آن و اینکه طبقه بندی میلگرد ها بر چه اساسی است؟ اطلاعاتی در اختیار شما عزیزان قرار دهیم تا در هنگام خرید میلگرد با  هیچگونه مشکلی مواجه نشوید.

میلگرد ها بر چه اساسی طبقه بندی می شوند؟

سوالی که شاید برای مصرف کنندگان میلگرد و مهندسان عمران مطرح می شود این است که با وجود طرح های مختلف میلگرد، انواع میلگرد ها بر چه اساسی طبقه بندی می شود؟

مهم ترین مشخصه های میلگرد عبارتند از : شکل ظاهری، سطح مقطع، مقاومت حد جاری شدن و گسیختگی، شکل پذیری و جوش پذیری می باشد. بنابراین می توان گفت: میلگرد ها از نظر روش ساخت، شکل رویه، مکانیکی، مشخصات هندسی و موارد دیگر دارای انواع مختلفی می باشند. همانطور که پیشتر گفته شد، از انواع میلگرد برای مسلح کردن بتن و جبران مقاومت کششی پایین بتن استفاده می شود. در ادامه در با طبقه بندی انواع میلگرد با ما همراه باشید.

 

انواع میلگرد

 

انواع میلگرد از نظر مکانیکی

میلگرد ها از نظر مشخصات مکانیکی مطابق استاندارد روسی در ایران، در 4 نوع A1 ،  A2،  A3 ،  A4  دسته بندی می شوند. اما در مجموع میلگرد ها بر اساس مقاومتشان در برابر نیروی کششی طبقه بندی می شوند.

1. میلگرد نرم ساده A1

این نوع از میلگرد ها ساده صاف و بدون آج می باشند. این میلگرد ها مشخصه هایی دارند که در استاندارد های ملی ایران با این مشخصه ( س240 )  شناخته می شوند. در این مشخصه حرف "س" مشخصه کلمه ساده از نظر شکل رویه و عدد 240 هم عدد مقاومت مشخصه میلگرد بر حسب مگاپاسگال می باشد که بعد از حرف S نوشته می شود.

از این میلگرد در انجام عملیات جوشکاری، آهنگری و تغییر شکل مورد استفاده قرار می گیرد. و به طور کلی به عنوان یک نیلگرد داکتیل شناخته می شود.

از مشخصات میلگرد نرم ساده A1 می توان به تنش جاری آن که 2300 کیلوگرم بر سانتی متر مربع است و تنش گسیختگی آن که 3800 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی آن که 25 درصد می باشد، اشاره کرد.

 

طبقه بندی میلگرد

 

2. میلگرد نیمه سخت آجدار مارپیچ A2

این میلگرد ها همانطور که از نامش مشخص است حالتی بین نرم و سخت دارد، از این رو برای ساخت خاموت از آن استفاده می کنند، اما انجام عملیات جوشکاری بر روی آن در صورت اجبار میسر بوده که البته توصیه می شود در صورت امکان از جوشکاری آن پرهیز شود.

این نوع میلگرد نیز مشخصه ای دارد که ( آج340 ) می باشد. میلگرد A2 دارای شکل ظاهری آجدار می باشد و این آج ها به شکل مارپیچ می باشند.

مشخصات این نوع میلگرد به این صورت می باشد که تنش جاری آن 3000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تنش گسیختگی آن 5000 کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی آن 19 درصد می باشد.

3. میلگرد نیمه سخت آجدار پیچیده A3

میلگرد آجدار A3 بر خلاف میلگرد A1 به هیچ عنوان برای آهنگری و تغییر شکل های فراوان با زوایای تند مناسب نبوده و همچنین جوشکاری بر روی آن مجاز نمی باشد. مشخصه این میلگرد ( آج400 )  می باشد.

این میلگرد با تنش جاری ۴۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تنش گسیختگی ۶۰۰۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع و تغییر شکل نسبی پلاستیکی 14 درصد می باشد.

4. میلگرد سخت آجدار مرکب A4

میلگرد های آجدار A4 مقاومت بالاتری نسبت به سایر میلگرد ها دارند. این نوع میلگرد ها دارای آج دوکی شکل می باشند. شکل پذیری این میلگرد در حد میلگرد A3  می باشد.

محدودیت هایی در مقررات ملی ساختمان برای استفاده از میلگردهای A4 وجود داشت که در سال ۱۳۹۳ شورای تدوین مقررات ملی ساختمان استفاده از میلگردهای A4 را به جز دیوارهای برشی ویژه و قاب های خمشی ویژه مجاز اعلام کرد. علامت مشخصه آن در استاندارد های ملی ایران آج500 می باشد.

انواع میلگرد از نظر جنس

1. میلگرد فولاد کربن ( میلگرد سیاه معمولی )

میلگرد فولاد کربن که به آن میلگرد سیاه نیز گفته می شود مقاومت بسیار کمی در برابر زنگ زدگی دارد. و هنگامی که این میلگرد دچار زنگ زدگی شود بتن اطرافش دارای ترک می شود و می شکند. توصیه می شود در موقعیت هایی که در معرض رطوبت و آب قرار دارند از این نوع میلگرد استفاده نشود. میلگرد سیاه در تمام میگرد از استحکام کششی بالایی برخوردار است.

2. میگلرد فولاد اروپایی ( آلیاژ کربن، منگنز و...)

این نوع میلگرد به نسبت انواع دیگر میلگرد قیمت مناسب تری دارد. تولید شده از منگنز می باشد. مقاومت میلگرد اروپایی در برابر خم شدگی بسیار کم می باشد. به دلیل این ویژگی استفاده از این نوع میلگرد در سازه هایی که ملزم به ساختار صحیح مهمی است و مناطق زلزله خیز توصیه نمی شود.

3. میلگرد گالوانیزه

مقاومت میلگرد گالوانیزه در برابر زنگ زدگی تنها 40 برابر میلگرد سیاه می باشد، اما درصد آسیب رسیدگی به روکش این نوع میلگرد به نسبت میلگرد سیاه کمتر است. به همین دلیل قیمت آن از میلگرد سیاه کمی بالا تر است.

4. میلگرد روکش اپوکسی

میلگرد روکش اپوکسی همان آرماتور سیاه با روکش اپوکسی است. استحکام بافت آن ها در یک حد می باشد، اما از نظر مقاومت در برابر زنگ زدگی، این نوع میلگرد 70 تا 1700 برابر بیشتر است.

5. میلگرد فایبر گلاس

به دلیل وجود کربن در این نوع میلگرد، مقاومت آن در برابر خم شدگی بسیار بالا می باشد. اما در برابر زنگ زدن بسیار مقاوم می باشد. با توجه به این موضوع فایبرگلاس یک میله تقویت کننده بتن بی نظیر است. درحالی که هر نیم کیلوگرم ۱۰ برابر گران تر از میلگرد اپوکسی است، اما فوق العاده سبک است. پس با در نظر گرفتن میزان طول قیمت تقریبا دو برابر است.

6. میلگرد فولاد استنلس

این نوع میلگرد قیمت بالاتری نسبت به میلگرد های ذکر شده دارد. قیمت این میلگرد فولاد استنلس حدود ۸ برابر قیمت آرماتور اپوکسی می باشد و بهترین آرماتور یا همان میلگرد برای اغلب پروژه ها می باشد. این میلگرد در مقایسه با سایر میلگرد ها، نسبت به آسیب خیلی مقاوم تر از نمونه های دیگر در برابر زنگ زدگی است.

کلام آخر

اکنون با شناخت انواع میلگرد و آشنایی با دسته بندی میلگرد شما می توانید با آگاهی بیشتر در این زمینه خرید خود را به راحتی انجام دهید، و فروشندگان و برخی افراد سود جو نتوانند از نا آگاهی شما سواستفاده کنند. بنابراین برای اینکه شما دچار مشکلات این چنینی نشوید باید از فروشگاهی معتبر و شناخته شده خرید خود را انجام دهید. پس پیشنهاد ما به شما سایت فروش آهن118 می باشد. آهن 118 انواع محصولات آهنی مانند: میلگرد، پروفیل، تیرآهن، ورق و... را با قیمت مناسب به فروش می رساند. برای خرید می تونید به سایت آهن 118 مراجعه کنید و یا با شماره 1503_021 تماس حاصل فرمایید.

میلگرد چیست؟ و چه ویژگی هایی دارد؟


امروزه همه‌ی ما اطلاعاتی راجع به میلگرد داریم و از طریق پیرامون خود تا حدودی می‌دانیم که یکی از مصالح مورد استفاده در سازه‌ها است. سوالی که شاید برای ما مطرح شود این است که به طور کلی، میلگرد چیست و چگونه از ساختمان محافظت می‌کند؟ این‌ها سوالاتی هستند که ما در این مقاله به آن‌ها پاسخ خواهیم داد و در خصوص اینکه میلگرد چیست؟ و چه ویژگی دارد برای شما صحبت می کنیم و به طور کل به معرفی میلگرد در این مقاله می پردازیم.

میلگرد چیست؟

در جواب میلگرد چیست؟ می توان گفت میلگرد، در واقع به فولادی گفته می‌شود که نام دیگر آن آرماتور است. این فولاد که در بتن برای جبران مقاومت کششی پایین آن مورد استفاده قرار می‌گیرد، به دلیل شکل سیم یا آرماتور مانند آن، به آن فولاد میلگرد گفته می‌شود. در حقیقت میلگرد به عنوان یک الگو برای بهتر متصل نمودن بتن‌ها به هم می‌باشد.

 

تاریخچه‌ی میلگرد و معرفی آن

تاریخچه‌ی کشف میلگرد برای اولین بار از آن جایی شروع شد که، جوزف لوئیس در سال 1800 میلادی پی برد که برای افزایش مقاومت بتن در مقابل نیرو‌های کششی می‌توان به آن‌ها میله‌های فولادی نازکی افزود. همین امر سبب شد که جوزف سازه هایی بسازد که هم در برابر نیرو‌های کششی و هم در برابر نیروهای فشاری، مقاومت چشمگیری داشته باشد. از این رو اقدام به معرفی این میلگرد‌ها کرد. به تدریج شرکت‌های ساختمانی نیز در سازه‌های خود شروع به استفاده از این میله‌های فولادی کردند. از این رو استفاده از این محصول افزایش پیدا کرد، اما کماکان روش استانداردی برای تولید آن وجود نداشت. با گذشت زمان در سال 1878 میلادی اولین سیستم برای تولید استادارد این میله‌های نازک فولادی توسط تادئوس هیات ارائه شد. تا اینکه در دهه 1950 اغلب شرکت‌های ساخت و ساز در ایالات متحده آمریکا، از میلگرد به منظور تقویت بتن در سازه‌های خود استفاده می‌کردند.

میلگرد‌ها چگونه از ما محافظت می‌کنند؟

از اغلب سازه‌های ساختمانی که تا به امروز به دست بشر ساخته شده است، جهت افزایش استحکام بنا استفاده می‌شود. و اما نکته ای که موجب پیدایش میلگرد‌ها شد، وجود نقطه ضعفی در بتن‌ها بود. همانطور که میدانیم بتن‌ها مقاومت بالایی در برابر نیروهای فشاری دارند اما، در مقابل نیرو‌های کششی و چرخشی نمی توانند مقاومت چندانی از خود نشان دهند. همین امر موجب شد که میلگرد‌ها به وجود آیند و از سازه‌ها در مقابل نیرو‌های کششی محافظت کنند. در واقع میلگرد‌ها نقش تقویت بتن را دارند. وقوع زلزله از اغلب زمان هایی است که می‌توان وجود میلگرد‌ها را حس کرد و از نقش آن‌ها در محافظت از ساختمان و ساکنان مطلع شد، زیرا سبب افزایش مقاومت کششی بتن می‌شوند و از شکستن و ترک خوردگی آن جلوگیری می‌کند و در نهایت باعث می‌شود که ساختمان در برابر زلزله استحکام زیادی داشته باشد.

میلگرد چه ویژگی هایی دارد؟

همانطور که پیشتر نیز اشاره کردیم، جنس میلگرد از فولاد است. فولاد ضریب انبساط حرارتی تقریبا یکسانی با بتن مدرن دارد. انواع مختلف میلگرد ویژگی های متفاوتی دارد ،به عنوان مثال: میلگرد معمولی از جنس فولاد گرمادیده بدون پرداخت سطحی ساخته می‌شود و همین دلیلی است بر زنگ زدگی میلگرد. از آن جایی که زنگ زدگی حجم زیادی از فولادی که از آن تشکیل شده است به خود می‌گیرد باعث فشار شدید داخلی به بتن می‌شود. و در نهایت منجر به ترک خوردگی، پاشیدگی و خرابی ساختاری می‌شود. روشی که باعث افزایش اصطکاک این میله‌های فولادی می‌شود قرار گرفتن آن‌ها در اعماق اعضای سازه است. اما زمانی که انتهای میلگرد خم شده و قلاب شده باشد در سازه‌ها از مقاومت فشاری بالای بتن استفاده می‌شود. بعضی از میلگرد‌ها نیز با فیبر تقویت می‌شوند، این نوع میلگرد‌ها پلاستیکی هستند که در محیط هایی با خردگی بالا مورد استفاده قرار می‌گیرند.

 

ویژگی های میلگرد

مشخصات فنی میلگرد

میلگرد‌ها عموما با استفاده از انواع گوناگون فولاد طی فرآیند نورد گرم تولید می‌شوند. اغلب میلگرد‌ها از فولاد تازه تولید شده ساخته می‌شوند. اما گاهی برای تولید میلگرد از ضایعات آهن نیز استفاده می‌شود. میلگرد ها در انواع مختلف قطر در بازار موجود می‌‌باشند. قطر کم آن ها بین 6 تا 10 میلی متر، می‌‌توانند به صورت شاخه ای، یا به صورت قرقره و کلاف تهیه شوند. وزن این کلاف ها حدود 500 تا 1500 کیلو گرم است. میلگرد‌های با قطر بیشتر به صورت شاخه‌های 12 متری عرضه می‌‌شوند. هر چه طول میلگردها بیشتر باشد، درصد افت و ریز کمتر و در عوض حمل و نقل آن ها مشکل تر است. در حقیقت میلگرد‌ها باید حاوی اطلاعات شناسایی خاصی باشند که از طریق آن‌ها بتوان مشخصات آن را تعیین کرد. این مشخصات باید برای هر میلگرد معلوم باشد، زیرا تعیین کننده‌ی استاندارد میلگرد‌ها است. 1. شماره شناسایی اندازه‌ی میله 2. نوع فولاد مورد استفاده 3. شناسه‌ی درجه‌ی میلگرد 4. نشانه‌ی اختصاری تولید کننده میلگرد کلام آخر در مقاله‌ی فوق سعی کردیم میلگرد (آرماتور) را به شما معرفی کنیم و اینکه میلگرد چیست؟ و چگونه میلگرد‌ها از ساختمان محافظت می‌کنند را نیز برای شما شرح دادیم تا اطلاعاتی در این زمینه در اختیار شما قرار داده باشیم. در مقالات بعد سعی می‌کنیم این اطلاعات را کامل تر کنیم تا شما نیز بتوانید به آسانی و با اطمینانی کامل متناسب با نیاز خود خرید کنید. خرید میلگرد را می‌توانید از سایت آهن 118 انجام دهید، زیرا آهن 118 بهترین میلگرد‌ها ( میلگرد آجدار ، میلگرد ساده ) را با کیفیتی عالی و با مناسب ترین قیمت ارائه خواهد داد.

فولاد چیست و انواع آن کدام است؟


در هنگام آشنایی با سایت آهن 118 و با شناخت محصولات این سایت سوالی که شاید درذهن شما مطرح شود این است که جنس محصولات از چیست؟ و قاعدتا با شناختی که از فلزات دارید این امکان را می دهید که جنس محصولات این سایت از فولاد یا آهن باشد. مجموعه آهن 118 قصد دارد در این سایت شما را با فولاد و انواع آن آشنا کند و اطلاعاتی در این خصوص در اختیار شما عزیزان قرار دهد تا بتوانید با آگاهی کامل در زمینه محصولات فولادی و آهنی خرید خود را انجام دهید. پس با ما همراه باشید تا در در مورد موضوع فولاد چیست و انواع آن کدام است اطلاعاتی کسب کنید.

فولاد چیست؟

فولاد آهنی که از عناصر سازنده هسته و پوسته زمین می باشد. این فلز از پرمصرف ترین فلز های جهان به شمار می رود و کماکان مصرف آن رو به افزایش است.

فولاد ترکیبی از  حدود ۹۵ درصد آهن، ۲ درصد کربن و ۳ درصد از آلیاژهای دیگر مانند کروم و منگنز و …می باشد. دلیل استفاده از کربن  این است که آهن خام قابل استفاده نمی باشد اما نکته حائز اهمیت این است که افزایش کربن فقط باعث افزایش مقاومت می شود اما همه انتظار ما از فولاد، تامین مقاومت بالا نمی باشد.

انواع فولاد

تاریخچه کشف فولاد

نخستین مورد استخراج آهن به حدود سال ۱۳۰۰ پیش از میلاد باز می گردد. نخستین تولید مهم فولاد، با استفاده از روشی که پیش از آن مصریان باستان می شناختند، در هند آغاز شد. این روش، فرآیند "ووتس" نام دارد و محصول آن فولاد اسفنجی است. از حدود ۱۵۰۰ میلادی تا میانه سده نوزدهم، پیشرفت متالورژی بیشتر متوجه تکنولوژی های تولید آهن و فولاد بود. در همین دوران بود که کک وارد صنایع متالورژی شد. در واقع کشف امکان تبدیل زغال سنگ به کک در سال ۱۷۰۹ میلادی، انقلابی در صنایع متالورژی آهن و فولاد بوجود آورد. باید به نام "بسمر"  نیز اشاره کنیم که با روش ابداعیش در سال ۱۸۹۰ میلادی، تولید فولاد را در مقیاس صنعتی انجام داد.

انواع فولاد

فولاد را با توجه به عوامل بسیار متعددی تقسیم بندی می کنند که بی شک هر کدام از این طبقه بندی ها نیز دارای تقسیم بندی جداگانه ای بوده و از کاربردهای بسیار متفاوتی نیز برخوردار هستند. از مهم ترین طبقه بندی انواع فولاد می توان به انواع فولاد بر اساس ترکیب شیمیایی آن اشاره کرد:

معرفی فولاد

1. فولاد کربنی

فولاد کربنی از پرمصرف ترین و شناخته شده ترین نوع فولاد می باشد. در واقع این فولاد ها 90 درصد کل تولید فولاد جهان را تشکیل می دهند. فولاد های کربنی با توجه به درصد کربن موجود در آن به سه گروه زیر طبقه بندی می شوند:

  • فولاد کم کربن

به گروهی از فولاد های کربنی گفته می شود که کمترین میزان کربن ( 25/0 درصد ) را دارا می باشد. این گروه از فولاد های کربنی قابلیت جوشکاری بسیار بالایی دارند و انواع لحیم کاری در این فلز به راحتی صورت می گیرد. از این رو این دسته از فولاد ها در صنعت خودرو سازی و سازه های فلزی بسیار پرکاربرد می باشند.

  • فولاد با کربن متوسط

این دسته از فولاد های کربنی دارای 25/0 تا 7/0 درصد کربن می باشند. این نوع از فولاد ها، مناسب برای استفاده در انواع پیچ های اتصالی، چرخ دنده ها، ریل راه آهن، و میل لنگ مورد استفاده قرار می گیرد و در مقابل حرارت مقاومت کمتری از خود نشان می دهد.

  • فولاد پر کربن

این نوع از فولاد های کربنی 7/0 تا 1 درصد و گاها تا 5/1 درصد کرین دارند. از مهم ترین کاربرد های این نوع از فولاد ها می توان به ساخت اره ها، تیغه ها و فنر ها اشاره کرد. همچنین به دلیل مقاومت بالای آن در تولید ابزار مهندسی و تولید سکه مورد استفاده قرار می گیرد. به همین دلیل در انواع فولاد ها به عنوان سخت ترین و با دوام ترین فولاد ها شناخته می شوند.

2. فولاد آلیاژی

فولاد های آلیاژی از انواع ولاد ها می باشند که دارای مقادیری کربن می باشند. اما خصوصیات آن را معمولا سایر عناصر شیمیایی اضافه شده به فولاد تعیین می کند. بعضی از این عناصر باعث سختی فولاد، معمولا باعث استحکام و تعدادی موجب افزایش مقاومت در مقابل خوردگی می شود. فولاد های آلیاژی شامل فولاد های زیر می باشند:

  • فولاد آلیاژی منگنز دار
  • فولاد آلیاژی کرم دار
  • فولاد آلیاژی کرم- مولیبدن
  • فولاد آلیاژی نیکل – کرم مولیبدن

3. فولاد زنگ نزن

این نوع فولاد در واقع همان فولاد معمولی است. در این نوع فولاد ورقه های نازک ضد زنگی بر روی یک یا دو طرف آن قرار داده شده. عنصر کرم مهمترین ماده آلیاژی کننده فلزی است که همراه با آهن، کربن، منگنز و سیلیس در تولید فولاد زنگ نزن به کار می رود. متداول ترین فولاد زنگ نزن حدود ۸ درصد نیکل دارد. علاوه بر این از فلزات مختلف دیگر نیز به تنهایی و یا تواما در تهیه فولاد زنگ نزن استفاده می شود. از این فولاد در ساخت قطعات موتور جت، وسایل و لوازم شیمیایی، کارد و چنگال، انواع لوازم پخت و پز و بلاخره انواع دستگاه های مخصوص برش استفاده می شود.

کلام آخر

ایران یکی از کشورهای پیشرو در تولید انواع بسیار مختلفی از فولادهای می باشد چرا که نیروی انسانی بسیار اقتصادی و منابع انرژی کافی در این کشور از مهم ترین نقاط قوت هایی می باشد که سبب شده است تا ایران در صنعت فولاد حرفی را برای گفتن داشته باشد. مسئولان فعال در حوزه صنعت می توانند با برنامه ریزی بسیار دقیق و مناسب و با بهره برداری بسیار حساب شده ی خود، بهترین صادرات را به سایر کشورهای جهان داشته و هم چنین این فلز شگفت انگیز را در بسیاری از صنایع خود مورد استفاده قرار دهد. مانند صنایع ساختمانی که پیشرفت زیادی نیز در این حوزه داشته است و توانسته است محصولاتی مانند میلگرد، تیر آهن، لوله و محصولات مفتولی زیادی تولید و به بازار عرضه کند.

فروشگاه آهن 118 تمام این محصولات را به فروش می رساند. شما می توانید با شماره گیری 1503_021 با کارشناسان این سایت در ارتباط باشید و یا با رفتن به سایت این فروشگاه لیست قیمت محصولات را مشاهده کرده و بر بنای نیاز و بودجه خود محصول مورد نظر را خریداری نمایید.

لوله گازرسانی چیست ؟

یکی از موارد مهمی که در لوله کشی ساختمان ها اهمیت دارد انتقال گاز است . اهمیت انتقال گاز به صورت اصولی برای ایجاد گرمایش یا پخت و پز به حدی است که اگر نادیده گرفته شود ، ممکن است خطرات و خسارات زیادی به بار آورد . برای جلوگیری از انتشار گاز در فضای ساختمان ، باید از لوله های گازی با دقت و ایمنی بیشتری استفاده کنید . لوله های فولادی گالوانیزه ای که در سیستم گازرسانی خانگی مورد استفاده قرار میگیرند را لوله گازرسانی می گویند که از نظر کاربردی به دو صورت لوله توکار و روکار می شناسند که قیمت این نوع لوله با توجه به این که مراحل تولید پیچیده تری دارد  نسب به لوله گالوانیزه تست آب بیشتر می باشد .  

هزینه نصب لوله گازرسانی

هزینه های لوله کشی گاز به موارد زیر وابسته است : 

  1. محل پروژه 
  2. کاربری ساختمان
  3. تعداد طبقات
  4. فشار گاز ( قوی یا ضعیف )
  5. نوع کنتور ( تکی یا تجمعی )
  6. روش لوله کشی ( توکار یا روکار )
  7. حجم کار و مسیر لوله های گاز
  8. قیمت مصالح مصرفی و نحوه تامین آنها
  9. نوع پروژه ( اجرا ، بازسازی ، خرده کاری و تعمیر ، راه اندازی وسایل گازسوز و ... 

جهت کسب اطلاعات بیشتر از قیمت لوله گازرسانی و سایر محصولات نظیر تیرآهن ، میلگرد ، نبشی ، ناودانی ، پروفیل ، سپری و ... می توانید به وب سایت https://ahan118.com مراجعه کرده یا با شماره 54473-021 تماس حاصل نمایید . 

انواع پروفیل

به طور کلی پروفیل به دو دسته صنعتی و ساختمانی تقسیم می شود که پروفیل ساختمانی به پروفیل هایی گفته می شود که در صنعت ساختمان سازی کاربرد دارند که از نمونه های آن می توان به پروفیل های در و پنجره آلومینیومی اشاره کرد در مقابل پروفیل صنعتی به پروفیل هایی گفته می شود که در صنایع مختلفی همچون خودروسازی ، نظامی و ... به عنوان قطعات صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند . 

هر کدام از پروفیل های صنعتی و ساختمانی هم به انواع مختلفی تقسیم می شوند که در ادامه به آن ها اشاره خواهیم کرد . 

انواع پروفیل ساختمانی :

  1. پروفیل نورد گرم
  2. پروفیل نورد سرد
  3. پروفیل مرکب که از اتصال چند پروفیل سرد و گرم به وجود می آیند . 

انواع پروفیل صنعتی :

  1. پروفیل کامپوزیتی 
  2. پروفیل گالوانیزه

جهت آگاهی از قیمت انواع پروفیل و همچنین سایر محصولات همچون میلگرد آجدار ، میلگرد ساده ، تیرآهن هاش ، ناودانی و سپری و ... می توانید به وب سایت https://ahan118.com مراجعه کرده یا با شماره 54473-021 تماس حاصل نمایید .